Sport

CUPA MONDIALĂ DE SCHI ALPIN. Achiriloaie, la Val Gardena!!!

 

UPDATE. În primul antrenament contând pentru proba masculină de coborâre de la Val Garden, din Cupa Mondială de schi alpin, Ioan Valeriu Achiriloaie s-a clasat ultimul, la 8.73 secunde distanță de ocupantul primei poziții, americanul Jared Goldberg – 1.27.27. Joi are loc al doilea antrenament oficial.

După participările nu tocmai nereușite de la Lake Louise (Canada) și Beaver Creek (SUA) în cursele de viteză (Super G și coborâre) contând pentru Cupa Mondială de schi alpin, Ioan Valeriu Achiriloaie se află în aceste zile la Val Gardena, alături de elita acestui sport.

Schiorul legitimat la Corona Brașov ia startul astăzi la antrenamentul oficial dinaintea coborârii programate în 16 decembrie, având numărul 94. În spatele său figurează doi performeri, unul din Andorra, celălalt reprezentând Republica Moldova.

La Val Gardena va avea loc și o întrecere de Super G, în 15 decembrie.

Cel mai bun punctaj din acest sezon obținut de Achiriloaie (48.38 p FIS) a fost realizat la El Dorado, în Chile, într-un concurs de coborâre contând pentru South American Cup, când s-a clasat pe locul 28.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare