Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Uruguay, în optimi după două victorii la limită cu adversari modești

 

Deși are un atac stelar, cu Luis Suarez și Edinson Cavani, Naționala Uruguayului plictisește teribil. Totuși, echipa lui Oscar Tabarez a avut o apărare perfectă și și-a asigurat calificarea în optimile Cupei Mondiale cu o etapă înainte de finalul grupei A.

Deși au avut în fața echipe modeste, uruguayenii au avut nevoie și de mult noroc pentru a obține cele două succese. După 1-0 cu Egipt, cu un gol marcat în minutul 89, astăzi, pe „Rostov Arena”, „celeștii” s-au chinuit cu Arabia Saudită, formație cu care Rusia s-a distrat.

Uruguay s-a impus cu 1-0, singurul gol fiind marcat după o eroare a portarului saudiților. În minutul 23, după un corner executat de Sanchez, goalkeeper-ul Al Owais a fost depășit de minge, iar Luis Suarez, aflat la meciul 100 în tricoul Naționalei, a trimis în poarta goală. În rest, asiaticii nu au putut pune probleme la poarta lui Muslera, în timp ce Sanchez, reluare cu capul aiurea din 8 metri, și Cavani, blocat de Al Owais, au ratat șansele cele mai importante ale trupei lui Tabarez.

Astfel, după două etape, lucrurile sunt clare în privința echipelor calificate în optimi din grupa A. Rusia și Egipt, cu câte 6 puncte, merg mai departe și se vor duela pe 25 iunie pentru prima poziție a seriei. Avand un avantaj net superior, rușii au de partea lor și rezultatul de egalitate. Tot pe 25 iunie, Egipt și Arabia Saudită vor juca pentru locul al treilea.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare