Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Reacțiile din presa internațională după eliminarea Germaniei

 

Eliminarea campioanei en-titre, Germania, încă din faza grupelor la Cupa Mondială din Rusia a fost comentată de presa internațională.

Bild: „Afară! Coșmarul nostru de la Cupa Mondială s-a adeverit. Eșec pentru Germania, după încă o prestație slabă. Echipa noastră părăsește Rusia cu capul plecat. Dezastru! Nu am meritat mai mult! Am suferit o eliminare rușinoasă încă din faza preliminară. Această este cea mai mare rușine a Germaniei în istoria Cupei Mondiale. Pentru prima dată echipa noastră este eliminată în faza grupelor! Cu înfrângerea în față Coreei de Sud am încheiat un parcurs demn de o catastrofă. Un coșmar!”.

Kicker: „Eliminare istorică! Campioana Mondială Germania este afară. Germania a eșuat mizerabil la Cupa Mondială din Rusia în încercarea de a-și apară trofeul. Nu doar că am pierdut, dar am și încheiat grupa pe ultimul loc”.

Spiegel: „Germania e afară! Este o rușine istorică: pentru prima dată în istoria Cupei Mondiale, naționala Germaniei este eliminată din prima rundă. A pierdut un joc slab cu 0-2 în fața Coreei de Sud”.

Die Zeit: „Ne facem bagajele și plecăm acasă! O rușine, o rușine! Federația Germană va trebui să dea socoteală în zilele următoare!”.

Die Welt: „Șoc în prelungiri! Coreea de Sud elimină Germania de la Cupa Mondială! O înfrângere istorică, o rușine istorică! Împotriva unei echipe slabe a Coreei de Sud am fost și mai slabi! Ne-am făcut complet de râs. N-am avut nici o idee, am fost limitați. Am pierdut complet meritat!”.

Marca: „KO istoric al campioanei”

The Guardian: „Sfârșitul lumii (așa cum o știm)”.

L’Equipe: „La Berezina” – expresie care s-ar traduce printr-o înfrângere completă, cu trimitere directă la cea mai mare greșeală făcută de Napoleon atunci când a încercat să invadeze Rusia.

The Sun: „Blestemul Cupei Mondiale. Din 1998 și până acum, campioanele en-titre nu au reușit să treacă de faza grupelor la următorul Campionat Mondial. Germania se alătură astfel Franței, Spaniei și Italiei, eliminate în 1998, 2010 și 2014”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare