Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. „Perlele” comentatorilor TVR!!!…

 

Comentatorii sportivi ai Televiziunii Române nu se dezmint nici la actuala ediție a Campionatului Mondial de fotbal – Rusia 2018, determinându-l pe jurnalistul Radu Banciu să constate că este la fel ca pe vremea comunismului, când desfășurarea meciurilor era relatată, tern, de… Dumitru Graur ori Cornel Pumnea, maeștri ai clișeelor.

Dacă în Brazilia, acum 4 ani, Florin Mihoc a devenit celebru cu remarcile: „Suporterii Iraniei”, „Zabaleta, pardon, a fost Palacio, îmi cer scuze, calviţia comună e de vină”, „Sunt Florin Mihoc şi Bogdan Tomulică şi vă mulţumesc pentru atenţie”, el a comentat aseară, alături de brașoveanul Marian Olaianos, confruntarea Germania Mexic (0-1), subliniind la un moment dat: „Arbitrul acordă lovitură de pedeapsă pentru mexicani”. De fapt, era de la 25 de metri de poartă…
 
Marian Olaianos a declarat, prezent fiind la Sochi, la întâlnirea Spania – Portugalia (3-3) de acum câteva zile: „Nacho înscrie pentru Spania, după ce mingea a atins ambele bări”.
 
Comentariul disputei Maroc – Iran (0-1) a fost asigurat din studio de duo-ul Bogdan Tomulică – Adrian Soare. „Perlele” ar fi: „Marocul a fracturat apărarea Iranului”, „Iranienii au eclozat o fază de contraatac”.
 
La Egipt – Uruguay (0-1), tot din studio au comentat Dragoș Bocanaciu și Cătălin Cârnu, menționând printre alte bazaconii: „Cristian Rodriguez s-a lansat la Penarol (Montevideo – n.r.), în Argentina”.
 
Ce mai urmează?!

P.S. După „Cabaye a ieşit din teren şi şi-a tras o flanea”, constatarea de senzație din timpul meciului Franța – Honduras (3-0) de la Mondialul brazilian, TVR nu l-a mai inclus pe Sorin Hobana în echipa de comentatori pentru C.M. 2018…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare