Sport

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța și Danemarca au mimat fotbalul și au terminat meciul în huiduielile spectatorilor

 

S-au încheiat probabil cele mai plictisitoare două ore de la Cupa Mondială din Rusia.

În grupa C, Franța și Danemarca au făcut egalul pe care toată lumea îl aștepta, 0-0, rezultatul care le avantaja pe ambele combatante.

Pe „Lujniki” din Moscova, cele două formații au mimat fotbalul și au terminat meciul în huiduielile oamenilor care au avut ghinionul să achiziționeze un bilet pentru această partidă. Scorul le-a dus pe cele două în optimi, „cocoșii” de pe prima poziție, nordicii de pe locul secund. Nu a fost primul și cu siguranță nu va fi nici ultimul meci de acest fel la un turneu final, pentru asemenea cazuri FIFA neavând vreo soluție.

În cealaltă confruntare din grupa C, la Sochi, Peru a învins Australia, 2-0, golurile fiind marcate de Carrillo și Guerrero.

„Ne-am atins obiectivul și cel mai important este că am câștigat grupa. NU a fost un meci spectaculos . Danezii erau mulțumiți cu un rezultat de egalitate, care i-a calificat. Totuși, am avut câteva o cazii bune de a marca. Nu am vrut să ne asumăm riscuri, mai ales că rezultatul era O.K. pentru ambele echipe. Am încercat să câștigăm, dar în ultimele 15 minute a fost un meci «neuru». Trebuie să îi înțelegem și pe danezi, și-au atins obiectivul. Cupa Mondială este o competiție complicată pentru toată lumea. Spania, Germania, au avut și ele probleme. Toate formațiile sunt bine pregătite fizic, bine organizate  și trebuie să fim gata pentru dueluri și mai tari”, a declarat selecționerul „cocoșilor”, Didier Deschamps.

„Aveam nevioe de un punct și aveam în față una dintre cele mai bune echipe din lume pe contraatac. Trebuia să fim proști să ieșim să atacăm. Suntem foarte mulțumiți cu acest 0-0. Scopul nostru a fost să ajungem în optimi. Băieții au jucat foarte bine, au fost disciplinați și au dat totul pentru a duce echipa în faza următoare a competiției. Am avut o grupă foarte dificilă. Cred că Peru, care a terminat cu doar 3 puncte a jucat cel mai bine”, a punctat Age Hareide, selecționerul danez.

Franța – 7 p, Danemarca – 5 p, Peru – 3 p, Australia – 1 p, este clasamentul final al grupei C.

FOTO: fifa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare