Sport

Cum va arăta stadionul de 5 stele construit la doi paşi de BRAŞOV. Va putea găzdui meciuri de Europa League

  • sepsi1_2.jpg
 

După cum se ştie, Sepsi Sf. Gheorghe va avea în scurt timp un stadion modern, categoria UEFA 4, adică unul care poate găzdui inclusiv meciuri din grupele Europa League.

Gazeta Sporturilor a prezentat câteva imagini cu forma finală a arenei, una inspirată de la Academia Puskas din Ungaria.

„Suntem cam la mijlocul drumului. Stadionul nostru răsare. Mi-ar fi greu să dau o estimare când va fi gata. E devreme, noi am vrea în noiembrie. Imediat se termină construcția la roșu, mai avem finisajele și utilitățile. I-am cerut proiectantului să facă un lucru mai deosebit și cred că e ce ne-am dorit. Arată bine, așteptăm să vedem lucrarea finală. Ne gândim la gazon să fie hibrid, dar vom vedea ce reușim. Încă nu pot spune 100% că așa va fi. Sigur știm că arena va avea 8.400 de locuri”, a declarat patronul Laszlo Dioszegi.

Astfel, Sepsi OSK Arena va avea 8.400 de locuri, gazon hibrid cu încălzire și drenaj, nocturnă Philips generația 3 (ultima), 509 locuri de parcare, 22 de locuri de parcare pentru autocare.

Baza va mai cuprinde teren sintetic dimensiuni normale, teren iarbă naturală dimensiuni normale, teren pe suprafață redusă iarbă naturală, două tribune de 400 de locuri.

„Vă asigur că spectacolul din teren se va putea vedea perfect de oriunde din tribună. Am fost foarte atenți la aceste lucruri. Turnurile pe care le vedeți la intrarea în stadion sunt din tablă. Culoarea a fost aleasă pentru a se asorta cu culoarea Sălii Polivalente și cea a acoperișului”, a punctat şi Kertesz David, vicepreședinte Sepsi.

FOTO: gsp.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare