Sport

Cum se simte Rareș Lazăr (FC Brașov) după accidentarea de la Timișoara

Cum se simte Rareș Lazăr.

Mijlocașul echipei FC Brașov a suferit chiar în primul minut al meciului cu Ripensia o accidentare serioasă – Detalii AICI.

Cum se simte Rareș Lazăr. El are la cap o plagă de circa 6 centimetri. I-au fost aplicate, la spitalul din Timișoara, 4 copci. În circa două săptămâni va putea fi apt de joc.

„Sunt bine! Am făcut mai multe investigaţii medicale. Și la nivelul capului, şi maxilo-facial. Rezultatele au fost bune. Am făcut o investigaţie CT, iar medicii au găsit, într-adevăr, şi un chist, dar nu este absolut nimic grav. Este un chist pe care îl are toată lumea. Îi anunţ pe toţi suporterii stegari, şi nu numai, că sunt bine şi abia aştept să revin. Va trebui doar să mă protejez puţin în următoarea perioadă. Nu voi lipsi foarte mult. Am aflat la spital rezultatul meciului, vreau să îmi felicit colegii”, a declarat Rareş Lazăr, potrivit fcbv.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare