Sport

Cum jucăm în mod responsabil la pariuri sportive

 

Că ne place sau nu, pariurile sportive au devenit „sport național” în România. Marea problemă a unora dintre cei ce joacă la pariuri sportive e că nu știu să gestioneze corect această activitate și ajung câteodată în situația de a-și pierde sănătatea financiară, ba chiar și pe cea fizică și mentală. 

La Legalbet aflați răspunsul la întrebarea „Cum să joc la pariuri astfel încât să rămân cu capul pe umeri?”

Pe site veți găsi un ghid special dedicat pariorilor aflați la început de drum. Acesta cuprinde atât date tehnice despre pariurile sportive explicate pe înțelesul tuturor, dar și noțiuni vitale în pariurile sportive, precum managementul banilor sau strategiile de pariere.

Responsabilitate în pariurile sportive înseamnă, în primul rând, ca sumele de bani pe care le investim să fie strict cele pe care ne permitem să le pierdem. Iar acesta nu este un simplu clișeu, ci purul adevăr. Pentru că la pariurile sportive trebuie să ne asumăm riscuri, e o regulă de bază în acest domeniu.

De aceea, specialiștii în educație financiară ne sfătuiesc să nu alocăm pasiunilor, așa cum sunt pariurile sportive, mai mult de 10% din sumele totale pe care le câștigăm într-o lună calendaristică. Acesta ar fi cel mai important aspect al managementului banilor.

Cât despre strategii de pariere, le găsiți analizate pe site pe cele clasice, consacrate, dar este important ca fiecare parior să își pună la punct o strategie proprie, în funcție de profilul său de risc.

Secțiunea „Școala pariurilor” oferă informații exhaustive despre casele de pariuri, care trebuie considerate partenerii de joc, nu inamicii pariorilor. De la modul de deschidere a unui cont de pariere, metode de depunere și de retragere a banilor din cont, varietatea și valoarea cotelor de pariere, bonusuri și promoții, relațiile cu clienții, toate aspectele relației cu casele de pariuri sunt luate în considerare.

În secțiunea „Centrul de pariere” găsim informații complexe strict necesare unei activități foarte importante în pariuri, cea a analizei, a studiului meciurilor pe care vrem să pariem. Sunt grupate într-un singur loc date esențiale pentru pariori despre formațiile probabile, suspendați, accidentați, arbitri, pentru evenimentele din marile campionate de fotbal ale Europei, dar și din ligi de mai mică anvergură.

Așadar, pe site-ul Legalbet aveți la îndemână toate resursele pe care ar trebui să le folosiți pentru a avea șanse reale de a transforma pasiunea pentru pariurile sportive într-una profitabilă.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare