Sport

Cum arată top 10 înainte de Australian Open

 

Componența clasamentului WTA a înregistrat modificări în urma rezultatelor înregistrate în turneul de la Sydney. Simona Halep a ieșit printre câștigătoare, deși a pierdut singurul meci disputat în această săptămână,distanțându-se în fruntea clasamentului mondial. Sportiva noastră a câștigat un punct, în timp ce Angelique Kerber a pierdut 370. O altă câștigătoare a acestei săptămâni este Petra Kvitova, care a urcat două poziții în clasament după triumful de la Sydney și a ajuns pe 6. În schimb, Elina Svitolina și Karolina Pliskova coboară câte un loc și ajung pe 7, respectiv 8. Cum arată noul top 10:

1. Simona Halep 6.642 puncte
2. Angelique Kerber 5.505
3. Caroline Wozniacki 5.436
4. Naomi Osaka 5.270
5. Sloane Stephens 5.077
6. Petra Kvitova 5.000
7. Elina Svitolina 4.940
8. Karolina Pliskova 4.750
9. Kiki Bertes 4.490
10. Daria Kasatkina 3.415

Federația de Tenis din Australia și cercetătorii de la Universitatea din Victoria au ajuns la concluzia că marea favorită la câștigarea turneului este Karolina Pliskova, informează contul de Twitter al competiției. Conform studiului făcut de cercetătorii australieni, Pliskova are 13% șanse să câștige Australian Open. Ea este urmată de Elina Svitolina (11%), Angelique Kerber (7%) și Caroline Wozniacki (4%). Cercetătorii australieni au precizat că nu mizează pe Simona Halep și Serena Williams deoarece au disputat puține meciuri în ultimele luni și nu sunt în formă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare