Sport

Cu ce echipe ar COLABORA Bölöni în România?!…

  • boloni_7.jpg

Antrenorul Ladislau Bölöni, respins de Burleanu & Co. de la FRF care l-au preferat pe Edi Iordănescu în funcția de selecționer, a semnat în această vară cu Metz, având obiectivul de a promova formația franceză în Ligue 1.

Într-un interviu acordat jurnalistului Amir Kiarash pentru Adevărul, Laci Bölöni a mărturisit că ar colabora cu trei echipe din fotbalul românesc, dar având un rol de consilier, sfătuitor: „Mă gândesc la Sepsi, mă gândesc la ASA Târgu Mureş, care, dacă s-ar reînfiinţa, ar fi plăcut pentru sufletul meu. Cu mare plăcere m-aş duce şi în Moldova, la domnul Iftime (patronul FC Botoşani – n.r.). Pentru că ştiu că e un om care mă respectă, iar respectul acesta e reciproc”.

În ceea ce privește Sepsi Sf. Gheroghe, patronul Laszlo Dioszegi l-a dorit pe Bölöni antrenor în sezonul trecut, după plecarea lui Leo Grozavu, s-a dus și să discute cu el în Franța, dar oferta nu s-a concretizat, întrucât antrenorul român a invocat unele motive personale. Astfel, a fost ales – inspirat – Cristiano Bergodi cu care covăsnenii au cucerit, în premieră, Cupa României.

Interesant este că Dioszegi are o stimă deosebită pentru Ladislau Bölöni, în copilărie acesta fiind fotbalistul său preferat, mai ales în perioada în care activa la ASA Tg. Mureș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button