Sport

CTP: „O ciurdă speriată, vopsită în tricolor”

 

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu (CTP), a reacționat virulent, pe pagina sa de facebook, după ce elevii lui Mirel Rădoi au suferit o înfrângere severă (0-4) la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în fața Coreei de Sud.

Chiar dacă mi-am pus ceva speranțe în Mirel Rădoi, nu pot să n-o spun: așa-zisa reprezentativă olimpică de fotbal a României, ajunsă la Tokyo, stârnește mila. Acesta pare a fi sentimentul care i-a făcut pe coreeni să ne dea doar 4 goluri. Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea, fugind ca să nu-i lovească balonul, un portar care o scapă din mâini printre picioare. Primitivism, rigiditate, orbecăială ziua-n amiaza mare. O neputință înghesuită pe jumătate de teren, căci de centru trec mai rar.
 Nu înțeleg cum de nu-i crapă obrazul domnului Mirel Rădoi să arate,  nouă și lumii întregi, această ciurdă speriată, vopsită în tricolor”, a scris jurnalistul.

Totuși o victorie în ultima etapă a grupelor, cu Noua Zeelandă, ar asigura României calificarea în fazele eliminatorii indiferent de rezultatul meciului dintre Honduras și Coreea de Sud.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare