Sport

CSU Braşov e campioana României. Ce performanţă pentru baschetul braşovean

CSU Braşov e campioana României. CSU Braşov U19 este campioana României la baschet feminin. În ultimul act al turneului final care a avut loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, formaţia antrenată de Nenad Marinkovic a trecut de Olimpia Bucureşti, scor 73-65.

Sportul Studenţesc a încheiat pe poziţia a treia, în timp ce CSS CSM Târgovişte a ocupat locul 4.

MVP-ul competiţiei a fost desemnată Alexia Frâncu (CSU Braşov). Delora Pricop (CSU Braşov) a fost cea mai bună recuperatoare, în timp ce Ioana David (CSU Braşov) a fost cea mai bună pasatoare.

Cea mai bună marcatoare a fost Anisia Puşcaşu (Sportul Studenţesc). Petra Matei (Olimpia Bucureşti) a fost desemnată cea mai de perspectivă jucătoare.

CSU Braşov e campioana României. Echipa ideală a turneului final este: Alexia Frâncu (CSU Braşov), Ana Ivan, Alexia Doba (ambele de la CSS CSM Târgovişte), Anisia Puşcaşu (Sportul Studenţesc), Delora Pricop (CSU Braşov).

Articole asemănătoare

„A fost o finală foarte disputată. Fetele noastre au avut o dorinţă de victorie ieşită din comun şi au consumat multă energie în apărare. Ne-am luat revanşa după înfrângerea din finala de anul trecut. Le mulţumesc pentru munca depusă în toţi aceşti ani. Sunt tare mândru de ele. Mulţumesc şi publicului pentru susţinere”, a declarat antrenorul formaţiei braşovene, Nenad Marinkovic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button