Sport

Csikszereda n-a putut să câștige cu FC BRAȘOV! UPDATE. Ce a spus Călin Moldovan după meci…

  • fcbvciuc.png
  • stadion_3.png
 
UPDATE. După partida de la Miercurea Ciuc, Călin Moldovan, antrenorul echipei FC Brașov, a declarat: „A fost aşa cum ne aşteptam, greu, cu o formație bună, care avea obiectiv victoria pentru a termina între primele 6 echipe. Era doar la mâna ei dacă se impunea. Aveam încredere mare în băieți. Au muncit foarte mult, jos pălăria, a fost un meci de luptă. Consider că rezultatul este echitabil. Au avut şi gazdele 2-3 situații mari, la fel cum şi noi am avut o situație foarte mare, la Angelov singur cu portarul, plus alte câteva oportunități în prima repriză. Suferim destul de mult pentru că şi acum am avut în echipa de start şase jucători noi, care sunt doar de patru săptămâni la noi. Am mai spus, avem probleme foarte mari cu terenurile de pregătire, pentru că la Braşov este frig, zăpadă şi nu avem unde să ne antrenăm, dar cu atât mai mare este meritul băieților că au reuşit să treacă peste această lipsă de omogenitate. Sunt convins că Braşovul nu va retrograda, chiar dacă va fi să mergem şi la baraj (FC BRAȘOV, șanse minime de a evita barajul de supraviețuire în Liga 2! Poate și retrograda la finele play-out-ului… Luni se trage la sorți programul). Chiar dacă va fi să ajungem acolo, până la jocurile de baraj, echipa va fi din ce în ce mai puternică”.

…………………………………………………………………………………………………..

FC Brașov a obținut un punct în deplasarea de la Miercurea Ciuc, scor 1-1, Lambrinoc înscriind pentru trupa pregătită de Călin Moldovan. Astfel, „galben-negrii” intră în play-out cu încredere că pot evita retrogradarea din Liga 2, fiind într-o îmbucurătoare creștere de formă. Ciucanii au pierdut, astfel, calificarea în play-off, fericitele ocupante ale locurilor 5 și 6 fiind, după meciurile de azi, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia.

Astăzi, în partidele din etapa a 19-a a Ligii 2, s-au înregistrat scorurile: Poli Timișoara – Hermannstadt 1-2; Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CSC Șelimbăr 1-0; Dacia Unirea Brăila – Unirea Dej 0-1; Unirea Slobozia – Ripensia Timișoara 1-0; Poli Iași – Astra Giurgiu 3-1; Metaloglobus București – CSA Steaua 1-3; FC Buzău – Concordia Chiajna 0-1.

Așadar, în play-off vor fi: Petrolul Ploiești, Hermannstadt, Universitatea Cluj (va juca mâine cu Dunărea Călărași), CSA Steaua București, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia.

FC Brașov ocupă locul 13 în Liga 2, cu 14 puncte acumulate după sezonul regulat.

Fluier final.

Minutul 90+7. Andronic a primit și el galben.

Minutul 90+4. Și Takacs a luat cartonaș galben. L-a văzut, după un minut, și Drăgoi.

Minutul 90+1. Noi schimbări. Bara l-a înlocuit pe Jebari, la gazde; în tabăra oaspeților, Andronic a intrat în locul lui Angelov.

Minutul 90. Și Angelov a fost avertizat.

Minutul 88. Portarul Gyengye a respins din fața lui El-Azzouzi.

Minutul 85. Horia Popa a intrat în locul lui Piper.

Minutul 81. Tesija a fost înlocuit cu Burlacu; inițial, arbitrul a vrut să-i dea croatului al doilea cartonaș galben, însă apoi s-a răzgândit.

Minutul 79. Două înlocuiri la Miercurea Ciuc. Ivanovici și Rodri Hernando i-au schimbat pe Gal-Andrezly, respectiv Schieb.

Minutul 78. Apro a reluat cu capul, după un corner, peste transversală.

Arbitraj confuz, ambele echipe sunt nemulțumite.

Minutul 74. Tesija a văzut și el „galben”, pentru proteste.

Minutul 73. Dublă schimbare la FC Brașov – au ieșit V. Constantin și Lambrinoc, au intrat Negrean, respectiv Iorga.

Minutul 68. Metoyan a intrat la gazde.

Minutul 67. Jelena a ratat fenomenal: din 5 metri a tras în portarul Popescu.

Minutul 62. Și Gherghe a fost avertizat. 

Ciucanii presează, dar o fac haotic. Pe de altă parte, fundașii centrali ai Brașovului sunt mai siguri decât în prima parte…

Minutul 54. Angelov a scăpat singur cu portarul Ciucului, dar acesta a respins miraculos. FC Brașov a ratat o șansă mare de a prelua conducerea.

Minutul 52. Schieb a reluat mingea cu capul în transversală, din 8 metri.

Minutul 51. Jelena a șutat de la 18 metri, peste poartă.

Minutul 46. Gal-Andrezly a reluat cu capul, din careu, alături.

A început partea a doua a meciului.

S-a încheiat prima repriză, scor 1-1.

Minutul 45+1. Jelena a reluat cu capul, din careu, pe lângă țintă.

Minutul 45. Jebari a tras de la 20 de metri, destul de slab, Popescu reținând la rădăcina barei.

Minutul 43. FC Brașov a egalat rapid: Angelov a scăpat în careul ciucanilor, iar Lambrinoc, din apropiere, a reluat mingea în poartă, 1-1!

Minutul 40. Marrone a deschis scorul cu un șut de senzație din marginea careului de 16 metri, lateral stânga. 1-0 pentru Miercurea Ciuc!

Minutul 36. Arbitrul n-a văzut un henț în careu comis de Drăgoi. Cei de la FC Brașov au respirat ușurați.

Minutul 29. Apro a șutat de la 25 de metri, din lovitură liberă, peste transversală.

Minutul 28. Piper a primit cartonaș galben, cam ușor acordat.

Minutul 26. O nouă gafă a defensivei brașovene, pe axul central, însă Popescu a fost, din nou, la post.

Minutul 25. Portarul Popescu l-a blocat pe Jelena, în careu, la capătul unui contraatac dus de acesta.

Ciucul domină, FC Brașov amenințând rareori poarta apărată de Gyenge. Zona sensibilă a oaspeților este centrul apărării.

Minutul 16. Încă o greșeală uluitoare a defensivei Brașovului. L. Kovacs a șutat în bară, pasa lui Gal-Andrezly în careu fiind exactă.

Minutul 14. Dumbravă a centrat în careu, dar El-Azzouzi s-a încurcat în minge, la vreo 10 metri de poartă.

Minutul 11. Ciucul, încă o situație mare de gol. Jelena a scăpat singur, după o gafă a apărării brașovene, însă Laurențiu Popescu a ieșit curajos dintre buturi.

Minutul 5. Gazdele au înscris, dar golul a fost anulat, Jelena aflându-se în ofsaid.

Minutul 1. Ciucanii au avut prima ocazie de gol. Portarul Popescu a blocat, după ce Schieb a scăpat singur.

Start de partidă.

FK Csikszereda (roșu – negru) mizează pe: Gyenge – R. Takacs, Gergely, Apro, Marrone – Csuros (cpt.) – L. Kovacs, Jebari, Gal-Andrezly – Jelena, Schieb. Rezerve: Moga – Szondi, Csiszer, Ivanovic, Bara, Bărăbaș, Rodri Hernando, Metoyan, Bujdoso. Antrenor: Valentin Suciu.

FC Brașov (galben) aliniază formula: L. Popescu – Drăgoi, Gherghe, Maric, Dumbravă (cpt.) – V. Constantin, Tesija, Piper – Lambrinoc, Angelov, El-Azzouzi. Rezerve: Gârniță – Răducioiu, R. Iorga, M. Burlacu, B. Roșu, Lascu, H. Popa, Andronic, Negrean. Antrenor: Călin Moldovan.

…………………………………………………………………………………………………..

Astăzi, de la ora 14.00, FC Brașov va juca la Miercurea Ciuc, cu echipa antrenată de Valentin Suciu, meciul contând pentru ultima etapă a sezonului regulat din Liga 2.

În cazul unei victorii, Csikszereda accede în play-off-ul competiției, obiectivul „galben-negrilor”, aflați pe locul 13 în campionat, fiind evitarea retrogradării – FC BRAŞOV. „Părem victima perfectă, dar nu va fi așa”

Partida va fi arbitrată la centru de Andrei Țiții (Șura Mică – Sibiu), la tușe aflându-se Nicușor Marin (Suseni – Argeș) și Cristian Voicu (Focșani). Observatori au fost delegați Ștefan Szilaghi (Satu Mare) și Adrian Petre (Buzău).

În primul meci al rundei a 19-a, Petrolul Ploiești a învins-o în deplasare pe Unirea Constanța cu scorul de 3-2.

Revenim.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare