Sport

Csikszereda – FC BRAȘOV, ca-n „Game of Thrones” (foto 2)! „Winter is coming”…

  • fcbv_56.jpg
  • csikszereda.jpg
 

FC Brașov pregătește meciul din week-end, de la Miercurea Ciuc, contând pentru ultima etapă a sezonului regulat din Liga 2, pe terenul sintetic de la ICIM, grație amabilității celor de la Kids Tâmpa.

„E normal să sprijinim și echipa de seniori de la FC Brașov, pentru binele fotbalului brașovean”, a spus Adrian Zahariea, președintele ACS Kids Tâmpa.
 
Altfel, cei de la Csikszereda au anunțat printr-un afiș cu Ned Stark (rol jucat de Sean Bean) din serialul „Game of Thrones” că partida cu FC Brașov de sâmbătă va începe la ora 14.00. Disputa va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.
 
În cazul unei victorii contra elevilor lui Călin Moldovan, gruparea din Miercurea Ciuc va juca în play-off-ul eșalonului secund.
 
Reamintim, după 18 etape disputate, FC Brașov ocupă locul 16 în eșalonul secund, cu 13 puncte acumulate.
 
În altă ordine de idei, în Liga 3, SR Brașov va disputa primul meci oficial din 2022, vineri, de la ora 15.00, la Odorheiu Secuiesc. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare