Sport

Cristina Neagu S-A ACCIDENTAT!!!

 

Astfel, participarea celei mai valoroase handbaliste din România la Trofeul Carpaţi, turneu amical organizat la Cluj-Napoca sâmbătă şi duminică, este incertă.

Cristina Neagu a precizat la Dolce Sport că după Jocurile Olimpice de la Rio 2016 a traversat o perioadă dificilă, cu accidentări la umăr şi, acum, la gleznă: „Am făcut primul antrenament abia miercuri, pentru că am venit cu probleme şi dureri la un umăr, dar din păcate am suferit o entorsă la glezna dreaptă chiar la acest prim antrenament. Nu pare să fie ceva grav, dar cu siguranţă voi lipsi de la antrenamentele următoare şi nu ştiu dacă voi putea juca la Trofeul Carpaţi”.

La finele Trofeului Carpaţi, selecţionerul Martin Ambros va anunţa lotul României pentru Campionatele Europene de handbal feminin programate în Suedia în perioada 4-18 decembrie. „Tricolorele” fac parte din grupa D, alături de Norvegia, Rusia şi Croaţia.

CITEŞTE ŞI: Sorina Târcă, de la CORONA BRAŞOV, lăudată de selecţioner!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare