Sport

Cristina Neagu, MULȚUMIRI doctorului pe care l-a cunoscut la BRAȘOV!!!

 

După Campionatul Mondial de handbal feminin, unde România s-a clasat pe locul 12, Cristina Neagu a reflectat în liniște, acasă, câteva zile, la ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Apoi, vedeta handbalului românesc a scris privitor la trăirile sale, la modul cum a decurs recuperarea după grava accidentare la genunchi pe contul personal de Facebook: „Așa cum mulți dintre voi știți deja, cu mai puțin de o lună înainte de începerea Campionatului Mondial de handbal nici măcar nu știam dacă o să pot să particip, dar făceam în fiecare zi tot ceea ce depindea de mine astfel încât să reintru pe teren. Însă, puțini dintre voi știți faptul că în toata perioada de după accidentare, am avut lângă mine câțiva oameni care mi-au fost alături necondiționat și au făcut tot ce a depins de ei astfel încât să revin pe teren. Iar una dintre aceste persoane este doctorul Florin Oancea, medic specialist ortopedie şi traumatologie, care m-a ajutat în anul acesta oricând am avut nevoie și căruia vreau să îi mulțumesc pe această cale. Pe doctorul Oancea il cunosc din 2006, de când jucam la Brașov, dar în aceste ultime 11 luni în care au fost atât de multe momente de îndoială și am întâmpinat multe probleme, el a găsit mereu timp și răbdare să îmi fie alături, cum a știut mai bine și ca un bun profesionist. Mulțumesc, doc!”.

Puțini știu că Florin Oancea, unul dintre cei mai valoroși doctori români specializați în medicină sportivă, a intrat în lumea handbalului în 2006-2007, adus fiind la Rulmentul Brașov de la reprezentativa de baschet feminin a României.

Acum câțiva ani, într-un interviu acordat pentru Pro Sport, el a mărturisit: „Toate echipele la care am lucrat au fost speciale pentru mine, dar parcă formația din 2007 a Brașovului mi-a intrat cel mai mult în suflet”.

CITEȘTE ȘI: Cristina Neagu are ULTIMUL CUVÂNT!

BRAȘOV. Mariana Târcă – ATACURI ȘI ÎNȚEPĂTURI; despre Ryde și… Cristina Neagu!

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare