Sport

Cristina Neagu, ÎN CÂRJE!!! UPDATE. Ruptură de ligamente!!!

 

UPDATE. S-a confirmat că handbalista noastră Cristina Neagă are ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept. Prin urmare, va fi indisponibilă cel puţin 6 luni.

Cristina Neagu a decis să rămână alături de „tricolore” până la finalul turneului final, pentru a le încuraja în cele două meciuri care au mai rămas de disputat.

…………………………………………………………………………………………………………..

În această dimineaţă, la Nancy, Cristina Neagu a părăsit hotelul în care este cazată delegaţia României prezentă la Campionatul European de handbal feminin pentru a face un RMN, în urma accidentării urâte de aseară, din meciul cu Ungaria.

Jurnalistul Marian Ursescu şi fotograful Marius Ionescu, de la Gazeta Sporturilor, au surprins-o pe vedeta reprezentativei noastre în cârje, relatându-le: „Mă simt rău, mi s-a umflat piciorul!”. De asemenea, Neagu a spus că nu poate să-şi îndoaie piciorul, poate şi din cauza faşei.

Astăzi, selecţionata României va ajunge la Paris, pentru meciul cu formaţia Rusiei lui Trefilov din semifinale.

În mod sigur, Cristina Neagu nu va mai juca la acest turneu final, dar, aşa cum a menţionat Crina Pintea pentru sursa citată, „pentru că şi ea a jucat de atâtea ori pentru noi, a ajutat echipa asta când îi era mai greu, şi noi trebuie să jucăm acum pentru ea”.

CITEŞTE ŞI: Cristina Neagu va efectua un RMN mâine dimineață

România e în semifinale la Campionatul European de handbal feminin. Duel cu Rusia fără Cristina Neagu

România, de nerecunoscut. „Tricolorele” au pierdut cu Ungaria, dar sunt aproape de semifinale. Cristina Neagu, accidentare gravă. Ar putea fi ruptură de ligamente

Reacții după înfrângerea cu Ungaria

Kim Rasmussen, mesaj pentru EHF: „Murim unul câte unul dacă EHF nu va face ceva să protejeze jucătoarele”

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button