Sport

Craiova și FCSB, în turul 2 preliminar al Europa League

 

Universitatea Craiova a avut emoții în returul cu Sabail, din primul tur preliminar al Europa League.

După ce au câștigat în tur cu 3-2, oltenii au condus cu 2-0 și pe teren propriu, în urma golurilor marcate de Cicâldău și Vătăjelu. Ramazanov și Duventru au restabilit însă egalitatea și craiovenii au tremurat. Fortes a marcat însă în minutul 90 și a stabilit scorul final, 3-2, care duce echipa antrenată de Corneliu Papură în turul 2 preliminar.

Deși are până acum 3 victorii în meciurile oficiale, tehnicianul este contestat de fani, care îi cer demisia.

„Important e că am câştigat, deşi am suferit pe final. Ne-am relaxat la 2-0 şi în trei minute am cedat. Au fost două greşeli foarte uşoare. Dar am dat dovadă de caracter, am rămas concentraţi şi am reuşit să câştigăm. E o calificare după 26 de ani, e foarte important. Mă bucur din tot sufletul că am reuşit acest lucru, deşi nu a fost uşor. Arătăm bine şi cu siguranţă vom arăta şi mai bine. Cicâldău a intrat după trei zile de pregătire. Mai sunt jucători care au venit mai târziu, iar lucrurile astea se simt pe teren. Aşteptăm la fiecare meci să urcăm, trebuie să gestionăm foarte bine aceste partide, din 3 în 3 zile. Trebuie să fim atenţi la acest aspect, pentru a fi odihniţi. Critici, necritici, sunt fanii noştri şi sunt fantastici. Personal îi înţeleg, unii sunt mai radicali. Să sperăm că ei vor fi aproape de echipă indiferent de preferinţe. Noi, oltenii, ne aprindem repede, suntem extremişti. Chiar dacă vom câştiga cu Dinamo, la prima pasă greşită în meciul următor se întorc lucrurile. Aşa suntem noi, mai vulcanici. Acesta e modul fanilor noştri de a reacţiona”, a declarat Papură.

Universitatea Craiova se va duela în turul 2 preliminar cu formația maghiară Honved.

Și FCSB s-a calificat în turul 2 preliminar, după ce a câștigat și manșa retur cu Milsami Orhei, 2-1 (Dumitru, Oaidă / Bolohan). În tur, echipa lui Bogdan Andone s-a impus cu 2-0.

În turul 2 preliminar, FCSB o va întâlni pe Alashkert, care câştigat ambele meciuri din dubla cu Makedonia Skopje, 3-1, respectiv 3-0.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare