Sport

Corona, victorie la Miercurea Ciuc. Încă un pas până la o triplă istorică

Corona, victorie la Miercurea Ciuc. Campioana Erste Liga, prima echipă care a închis o finală a acestei competiţii în minimum de meciuri, Corona Braşov şi-a respectat statutul şi a pornit perfect şi în ultimul act al Ligii Naţionale.

La Miercurea Ciuc, „lupii” s-au impus cu 3-2, şi conduc cu 1-0 în seria care se joacă în sistemul cel mai bun din 3 meciuri.

Fără Schaber, accidentat, dar şi fără Holwell, Sills, Lowney şi Dubeau, pentru că în Liga Naţională echipele sunt obligate să folosească portar autohton şi au dreptul la doar 6 stranieri, Corona şi-a făcut treaba şi s-a impus, după o repriză secundă în care şi-a surclasat rivala.

Meciul a început cu golul lui Skachkov, care i-a pus pe ciucani în avantaj la prima pauză. În partea a doua însă „uraganul” Corona a lovit şi la Miercurea Ciuc. Gajdo Balazs a egalat în minutul 28, după ce Adorjan a respins în faţa pucul şutat de Piche. După doar 30 de secunde, în inferioritate, Koger a fructificat o gafă a harghitenilor şi a făcut 2-1. Ai noştri au marcat apoi şi în PP, VanWormer punctând pentru 3-1 în minutul 38. Deşi au primit gol repede în repriza a treia, Levin marcând în superioritate în minutul 43, „lupii” au gestionat perfect restul minutelor şi sunt la un succes de o triplă istorică.

De remarcat şi evoluţia lui Zoltan Toke, excelent în multe momente, portarul Coronei fiind favorit cert în lupta cu Adorjan pentru postul de titular la Campionatul Mondial.

Meciul 2 va avea loc mâine seară, de la ora 20.00, la Patinoarul Olimpic.

FOTO: arhivă / © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
13 zile în urmă

Președintele Federației de hochei hudmr se oftică de numa numa-)))) Ia cu qurtos sa ți treacă!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare