Sport

Corona, start lansat în sezonul 2023-2024 din Liga Naţională de hochei pe gheaţă

Corona Braşov a pornit perfect în noul sezon al Ligii Naţionale de hochei pe gheaţă.

Într-o perioadă confuză, în care două conduceri se luptă în instanţe pentru conducerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, la drum au pornit şi două campionate. În cel al taberei Hălăucă s-au jucat doar două partide până acum, în schimb în cel al taberei Nagy, în care Sportul Studenţesc nu este înscrisă, au avut loc deja mai multe confruntări.

Şi Corona Braşov a debutat în noul sezon, în „Liga Nagy”, „lupii” reuşind două victorii clare, la Patinoarul „Olimpic”, cu CSM Galaţi. Marţi, Corona s-a impus cu 6-3 (Szabo, Schaber 2, Zagidullin, Borysenko, VanWormer / Gheorghe, Berdilă, Baskov), iar miercuri scorul a fost 6-1 (VanWormer 2, Clarke, Williams, B. Gajdo, Sills / Baskov).

Până la o decizie difinitivă a instanţelor, existând un apel al taberei Hălăucă, meciurile din „Liga Nagy” sunt cele care contează în Liga Naţională.

La partida jucată marţi la Patinoarul „Olimpic” a asistat şi Nagy Attila, care a promis că va răspunde întrebărilor MyTEX în cel mai scurt timp. Astfel, în zilele următoare MyTEX va prezenta punctul de vedere al preşedintelui FRHG din această tabără în ceea ce priveşte situaţia creată în hocheiul românesc.

Pentru Corona Braşov urmează primele meciuri din noul sezon al Erste Liga, sâmbătă, la Gheorgheni, duminică, la Patinoarul „Olimpic”, cu SC Miercurea Ciuc.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button