Sport

Când și unde va fi înmormântat Adrian Hârlab

Când și unde va fi înmormântat Adrian Hârlab.

Fostul cunoscut fotbalist și antrenor brașovean, o fire blândă și extrem de respectată, s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani, răpus de o boală nemiloasă – Detalii, AICI.

Priveghiul lui Adrian Hârlab va avea loc astăzi, 27 septembrie, la ora 18.00, la capela Bisericii „Sfânta Treime” din Șcheii Brașovului.

Când și unde va fi înmormântat Adrian Hârlab. Înmormântarea va fi joi, 28 septembrie, la Cimitirul Bisericii „Sfânta Treime”. Slujba de înmormântare va începe la ora 13.00.

„Adrian Hârlab, omul care și-a pus amprenta pe atât de mulți fotbaliști la echipele la care a activat, nu mai este printre noi. Adrian Hârlab a fost parte din familia Kids Tâmpa, club la care a activat ca director tehnic al secției de fotbal. Să te odihnești în pace, Adrian Hârlab! Condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor apropiați!”, au deplâns și cei de la Kids Tâmpa Brașov stingerea din viață a unui om de mare caracter.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare