Sport

Corona II a pierdut cu Minaur

 

Într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a seriei B din Divizia A de handbal feminin, Corona Brașov II a cedat, pe teren propriu, în fața liderului Minaur Baia Mare (echipă favorită la promovare în Liga Națională) cu scorul de 24-30 (11-14).

De notat că, după dubla (și foarte controversata…) sancțiune primită de la Comisia de Competiții a Federației Române de Handbal, la echipa a doua a clubului brașovean a evoluat doar tineretul, cu excepția Cosminei Cozma (25 de ani), care, însă, este folosită foarte puțin la prima echipă.

Marcatoare pentru Corona: S. Târcă 9, Bucur 4, Zainea 3, Căprar 3, Cozma, Lopătaru, Lăcătuș, A. Corban, Hagean – câte un gol. 

Meciul a însemnat și o întoarcere, pentru scurt timp, la Brașov a pivotului Oana Bondar, care a evoluat trei sezoane (2014-2017) la Corona, actualmente fiind legitimată la Minaur.  

Update. Surpriză în Liga Națională: ocupanta locului secund în clasament, SCM Craiova, a pierdut cu 22-25 (12-12), partida susținută pe teren propriu cu CSM Roman, echipă care învinsese la limită (23-22) Corona etapa trecută.  

În altă partidă disputată astăzi în Liga Națională, CSM Bistrița – AHCM Slobozia: 28-22 (15-11) 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare