Sport

CORONA – FC BRAȘOV. Dubla măsură a primarului Coliban…

  • balanta.png
 

Primarul Allen Coliban pare că are o dublă măsură de cântărire a (contra)performanțelor sportive.

Pe de-o parte, așa cum a arătat Radu Miclăuș, fostul director al Coronei – AICI, ultimul episod: CORONA BRAȘOV. Contracte și transferuri… „AVENTURILE” fostului director Radu Miclăuș (VI), ține cu dinții de duo-ul Alin Bondar – Mircea Cucuian, în ciuda faptului că s-a ratat, din nou, rușinos, promovarea în Liga Națională la handbal feminin.

De cealaltă, întrucât tot domnia sa supervizează activitatea la FC Brașov, n-a ținut cont de faptul că antrenorul Călin Moldovan i-a salvat miraculos – se poate spune – pe „galben-negrii” de la retrogradarea din Liga 2, după ce preluase echipa (post-Ilie Stan) în buza dezastrului. Lui Călin Moldovan, cel ce în vara trecută a promovat Corona în eșalonul secund, club ulterior metamorfozat cu scotch-ul care a atenționat și… Curtea de Conturi, i-a dat „ignore”, deși omul și-a îndeplinit cu profesionalism obiectivul.

Totul e o ciorbă reîncălzită a diverselor jocuri și influențe politice din care Brașovul sportiv nu are nimic de câștigat.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare