Sport

CORONA BRAŞOV. Veşti bune pentru fanii „lupilor”. Doi stranieri importanţi ar putea continua la Braşov. Perspective pentru noul sezon

 

Corona Braşov a încheiat aproape perfect sezonul hocheistic 2020-2021. Braşovenii au reuşit „dubla”, cucerind Cupa României şi titlul în Liga Naţională şi au jucat finala Erste Liga, pierdută însă în faţa celor de la SC Miercurea Ciuc.

„Lupii” sunt în vacanţă, însă se lucrează deja pentru sezonul viitor. Astfel, din informaţiile noastre, Corona va evolua din nou în Erste Liga. Totodată, se pare că Dave MacQueen va rămâne antrenor principal şi există negocieri pentru aducerea unui „secund” străin, iar în perioada imediat următoare va veni un preparator fizic. Reunirea pentru antrenamentele de vară este programată pentru jumătatea lunii iunie, doar cu jucătorii autohtoni, pe gheaţă urmând să se intre spre finalul lunii iulie sau la începutul lunii august. Pentru acest sezon, strenierii se vor alătura lotului de la 1 septembrie.

În ceea ce priveşte lotul, nu vor fi plecări importante în ceea ce priveşte autohtonii. Veştile bune sunt că doi dintre cei mai buni stranieri din sezonul trecut au şanse mari să rămână la Braşov. Este vorba despre canadienii Ben Wilson şi Cody Fowlie, chiar dacă cel din urmă ar avea o ofertă importantă de la Ferencvaros Budapesta. Lângă aceştia vor fi aduşi încă patru stranieri, dintre care sigur doi fundaşi şi un centru. Dacă va fi nevoie, un al şaptelea stranier va fi adus spre finalul anului.

Campioana României, Corona Braşov, va juca în toamnă şi în Cupa Continentală, gruparea de la poalele Tâmpei cerând deja la IIHF organizarea uneia dintre grupe la Patinoarul „Olimpic”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare