Sport

CORONA BRAȘOV. Va reuși echipa promovarea în Liga Națională?! Rezultatele din ultimele amicale…

 

Echipa de handbal feminin Corona Brașov se află la finalul anului 2021 pe poziția a treia în clasamentul Seriei A din Divizia A, după CSM Galați și CSU Neptun Constanța, cu 19 puncte acumulate în 8 meciuri (șase victorii, o înfrângere și un egal). De notat că CSU Neptun Constanța are un joc în plus disputat. 

Formația brașoveană va relua pregătirile pe 4 ianuarie, în condițiile în care primul joc al anului viitor, în data de 23 ianuarie, un amical cu ACS Spartac București, se va desfășura pe teren propriu. 

Returul sezonului va începe pentru Corona Brașov în data de 20 februarie, cu meciul de acasă împotriva celor de la CSM București Diva.

În plus față de programul de antrenamente, în luna decembrie, Corona Brașov a inclus șase meciuri amicale cu echipe din Liga Florilor și Divizia A. Elevele lui Alin Bondar au disputat meciuri cu formații puternice, în urma cărora au căpătat experiență pentru încercările din retur.

Meciurile s-au desfășurat în perioada 17-28 decembrie, după cum urmează: 

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – Corona Brașov 34-22

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – Corona Brașov 36-28

U Cluj – Corona Brașov 26-25

CSM Deva – Corona Brașov 26-22

SCM Craiova – Corona Brașov 30-27

SCM Craiova – Corona Brașov 36-20.

„Am dorit să facem un număr de 6 jocuri amicale. Am încercat să rulăm lotul, pentru a duce toate jucătoarele noastre către o formă sportivă. Din păcate, nu am reușit la nici un test să aliniem tot lotul valid. Am avut probleme cu anumite accidentări și încercăm ca până la începerea campionatului să le recuperăm pe accidentate”, a declarat Alin Bondar, antrenorul principal Coronei Brașov, conform unui comunicat emis de club. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare