Sport

CORONA BRAŞOV. UPDATE. Duel românesc pentru grupele Cupei EHF. Reacţia antrenorului Ion Crăciun…

 

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Cupei EHF la handbal feminin a avut loc în urmă cu puţin timp la Viena.

Pentru un loc în grupele competiţiei, Corona Braşov se va duela cu Gloria Bistriţa.

Prima manşă va avea loc pe 9 sau 10 noiembrie la Bistriţa, returul fiind programat o săptămână mai târziu la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”.

În acest sezon, cele două echipe s-au confruntat deja, în runda a treia a Ligii Naţionale, Corona câştigând clar la Bistriţa, 24-19.

„Pentru noi şi Gloria Bistriţa este bine, şi cred că şi adversarii gândesc aşa, pentru că ne cunoaştem foarte bine unii pe alţii, iar asta face ca rezultatul să fie deschis, dar nu cred că este bine pentru handbalul românesc, pentru că una dintre echipe va părăsi competiţia. Noi vom face totul pentru a merge mai departe, ne dorim foarte tare să ajungem în grupele acestei competiţii, pentru că dincolo de experienţa pe care o câştigi jucând la acest nivel este şi o bună promovare a handbalului românesc şi un semnal clar că faci performanţă. Trebuie să recunosc faptul că mă îngrijorează puţin programul pe care îl avem. Acum este sezonul întrerupt, dar apoi jucăm la Baia Mare, acasă cu CSM Bucureşti, apoi manşa tur cu Bistriţa, meci cu Slobozia şi manşa retur din turul trei al EHF, care va fi şi cea decisivă. Sper din tot sufletul să nu apară accidentări şi să reuşim să menţinem echipa cât mai proaspătă în joc”, a declarat Ion Crăciun, antrenorul Coronei Braşov.

Cealaltă formaţie din România prezentă în urne la Viena, Măgura Cisnădie, se va duela cu Rocasa Gran Canaria, campioana Spaniei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare