Sport

Corona Brașov. Unde este Alexandru Dedu?

Corona Brașov a bifat două înfrângeri zdravene în partidele din cadrul turneului de handbal feminin organizat la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” – Detalii, AICI și AICI.

După ultimele evoluții ale Coronei Brașov, mulți iubitori de handbal din oraș se tem că echipa antrenată de Alin Bondar, un protejat al primarului Allen Coliban – de altfel, nu va face față rigorilor din Liga Națională. Iar fanii îi solicită managerului general sportiv Alexandru Dedu să „apară pe interval” și să explice evoluțiile neconvingătoare ale jucătoarelor „galben-albastre”.

„Am vrea să auzim și noi, iubitorii de handbal din Brașov, părerea conducătorilor, de altfel celebri, ai handbalului de la Corona (Alexandru Dedu), plătiți regește, despre evoluțiile echipei la Cupa Corona, că nu i-am văzut pe la meciuri. Singura pe care am văzut-o a fost Mica Brădeanu, tot respectul pentru ea”, a scris un suporter pe contul de Facebook MyTex – Știri Oniline Brașov.

Se știe, a recunoscut-o chiar el în momentul instalării în funcție, Alexandru Dedu câștigă la Corona Brașov 5.000 de euro pe lună, având contract de activitate sportivă.

În altă ordine de idei, susținătorii Coronei au observat că șefii grupării au adoptat politica struțului. Ultimele rezultate obținute de formația de handbal ce o reprezintă n-au fost menționate pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook a clubului susținut de Municipalitate. Despre turneul menționat mai sus s-a precizat doar că… a fost câștigat de CSM Rm. Vâlcea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare