Sport

Corona Brașov – tragere la sorți norocoasă în Cupa României

Corona Brașov va întâlni în primul tur al Cupei României la handbal feminin echipa Universitatea Cluj. Partida se va desfășura pe 6 ianuarie, în deplasare.

Corona Brașov, cu noua formulă de antrenori – Aurelia Brădeanu, Mihaela Seifer, Iulian Stamate – Detalii, AICI și AICI, se pregătește „loco”. Din 27 decembrie vor reveni la antrenamente și jucătoarele plecate cu loturile naționale pentru Campionatul Mondial. Este vorba de Matea Pletikosic și Bobana Klicovac (Muntenegru), Carlos Azenaide și Natalia Fonseca (Angola) și Macarena Gandulfo (Argentina).

Iulian Stamate a comentat vizavi de disputa Corona Brașov – Universitatea Cluj din Cupa României: „A fost o tragere la sorți îi putem spune norocoasă, mai ales prin prisma faptului că destule din jucătoarele noastre se vor alătura echipei abia în data de 27 decembrie. Plus că Anul Nou va mai veni cu câteva zile libere… Așa că ne bucurăm că avem un meci, cel puțin pe hârtie, mai ușor, în compania Clujului. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne pregătim foarte bine, pentru că s-au întâmplat multe accidente și istoria ne-a învățat că nu trebuie să neglijăm nici un adversar. Drept urmare, așteptăm cu nerăbdare să jucăm acest meci de Cupa României și sperăm să avem un parcurs cât mai lung în această competiție”.

Și Făgărașul e în circuit

Celelalte partide din această fază a competiției sunt:

SPARTAC BUCUREȘTI – CSM BACĂU / HCF PIATRA NEAMȚ

CS LIVIU REBREANU TURDA / ȘTIINȚA BACĂU – MĂGURA CISNĂDIE

CSM ROMAN – HC ZALĂU

CSU NEPTUN CONSTANȚA / CSM FĂGĂRAȘ – MINAUR BAIA MARE

CSU UVT TIMIȘOARA / ARENA TÂRGU MUREȘ – SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA

UNIREA DOBROEȘTI – CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI

CSM IAȘI / CSU ORADEA – CSM SLATINA

ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI / CSU REȘIȚA – DACIA MIOVENI

CSM DEVA / CSM GALAȚI – SCM RÂMNICU VÂLCEA

CSM UNIREA SLOBOZIA / SEPSI-SIC SFÂNTU GHEORGHE – SCM GLORIA BUZĂU.

Formațiile angrenate în cupele europene sunt exceptate de la această fază a competiției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Corona Brașov a mai adus o stranieră la echipa de handbal. Este vorba de extrema stângă daneză Fie Woller, în vârstă de 31 de ani. […]

Back to top button