Sport

Corona Braşov, start la Gheorgheni în Erste Liga. Noutăţi pentru noul sezon

Corona Braşov va debuta în noul sezon al Erste Liga la hochei pe gheaţă pe 30 septembrie la Gheorgheni. Apoi, va urma, pe 1 octombrie, un meci la Patinoarul „Olimpic”, cu Sport Club Miercurea Ciuc. Programul complet aici.

Noul sezon al Erste Liga aduce câteva noutăţi importante. Astfel, sezonul regulat va fi mai lung, după cum au anunţat organizatorii.

Corona Braşov | MyTex.ro
Corona Braşov, start la Gheorgheni în Erste Liga. Noutăţi pentru noul sezon 10

FOTO: ersteliga.hu

În prima parte, echipele vor juca două meciuri pe gheaţa proprie şi două în deplasare cu fiecare adversar. Apoi, se vor forma două grupe, pe baza clasamentului din acel moment. Astfel în grupa 1 vor fi formaţiile de pe poziţiile 1, 4, 5, 8 şi 9, iar în grupa 2 vor fi grupările de pe locurile 2, 3, 6, 7 și 10. În aceste grupe vor fi meciuri tur-retur. Punctele câştigate în meciurile din aceste grupe se vor adăuga celor obţinute în prima parte a sezonului regulat şi se va face clasamentul final.

O altă noutate este că în acest sezon nu vor mai fi alegeri în play-off. Ultimele două clasate vor fi eliminate, iar în sferturile de finale împerecherea se va face în funcţie de clasament: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5.

Sezonul regulat va începe pe 29 septembrie 2023 şi se va încheia pe 3 martie 2024. Play-off-ul debutează pe 8 martie 2024. Primul meci din finală va fi pe 5 aprilie 2024.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare