Sport

Corona Braşov, start cu dreptul în deplasarea din Ungaria. Succes la scor la Miskolc

Corona Braşov a pornit cu o victorie în deplasarea pe care o are în această perioadă în Ungaria, în Erste Liga la hochei.

Cu o echipă serios întărită după transferurile din ultimul timp, „lupii” au defilat la Miskolc şi au surclasat-o pe DVTK, 7-3.

Radim Valchar a deschis scorul în minutul 12.11 cu un gol în inferioritate numerică. Gazdele au egalat până la prima pauză, reuşita lor fiind semnată de Vojtko. Partea a doua a fost a „lupilor”, care, până în minutul 30, s-au desprins la 4-1, după golul lui Koger şi „dubla” lui Cornet. Mattyasovszky a redus din handicap, dar repriza a treia a început cu alte două goluri ale Coronei, marcate de Zagidullin şi Szabo. Szathmáry a marcat pentru 3-6, iar scorul final a fost stabilit de Van Wormer.

Astăzi, „lupii” se vor duela cu DEAC, duminică o vor întâlni pe Ujpest, iar marţi vor juca împotriva celor de la Ferencvaros.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Corona Braşov, start cu dreptul în deplasarea din Ungaria. Succes la scor la Miskolc […]

5 luni în urmă

[…] Braşov, 6 din 6 pentru în primele două meciuri din Ungaria. După ce joi au trecut cu 7-3 de DVTK, „lupii” s-au impus aseară şi în cea de-a doua partidă disputată în deplasarea pe care o […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare