Expres

Dan Air – reclamații de la mai mulți brașoveni / Ce solicită oamenii / „Parcă seamănă izbitor cu defuncta Blue Air”

Dan Air – reclamații de la mai mulți brașoveni.

Compania românească amintită a lăsat baltă Aeroportul Brașov – se știe povestea cu mutatul, preferând să opereze din Bacău. Astfel, mulți brașoveni care-și cumpăraseră bilete pentru diverse zboruri ale Dan Air de la/la Ghimbav au solicitat returnarea banilor. Unii (încă) așteaptă înapoierea finanțelor, dar răbdarea lor pare a fi ajuns la limită.

Dan Air – reclamații de la mai mulți brașoveni

Astfel, pe contul de Facebook al companiei aeriene Dan Air sunt mai multe mesaje postate în acest sens.

„Dragă Dan Air, arătați ca sunteți o companie serioasă și rambursați, vă rugăm, banii pe zborurile anulate de la Brașov. În ciuda e-mailurilor repetate, nu primesc nici un răspuns. Nu ne obligați să ne asociem și să facem apel la justiție. Contrareclama vă va băga direct în faliment și noi nu ne dorim asta, vrem să zburați de la Bacău încă mulți ani”, a scris cineva.

O altă persoană a relatat: „Am luat bilete pentru decembrie cu retur ianuarie de pe Brașov. Au anulat cursele și banii nu i-am primit . Parca seamănă izbitor cu defuncta Blue Air”.

Și încă o sesizare: „Ne-au mutat zborul de la Brașov la Bacău. Ne-a dispărut brusc zborul de întors și reprogramaările nu au absolut nici un sens. Va fac eu reclamă gratis, nu va mai chinuiți”.

Iată ce a relatat și un băcăuan nemulțumit de serviciile Dan Air: „Țepari. Am luat 4 bilete dus-întors Valencia-Bacău. Au anulat returul și îmi sugerează să ma întorc în ziua plecării!!!”.Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Dan Air – reclamații de la mai mulți brașoveni / Ce solicită oamenii / „Parcă seamănă… […]

5 luni în urmă

[…] acest timp, Dan Air își face reclamă cu oferte privind o serie de reduceri la bilete pe diverse zboruri programate de […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare