Sport

CORONA BRAȘOV. Sorina & Mariana Târcă, pe picior de plecare! La ce echipă ar urma să ajungă?! „Afacerea” depinde de decizia ANAD…

 

Multe dintre handbalistele de valoare ale Coronei Brașov, suspendate în acest moment din cauza încălcării regulamentului internațional antidoping, și-au găsit noi echipe, dar vor semna contractele abia după decizia dată de ANAD în 10 iunie, așteptându-se ca pedepsele să fie de maximum un an de stat pe tușă.

În privința Sorinei Târcă, deși inițial s-a vehiculat varianta Buducnost Podgorica, formația campioană a Muntenegrului, ea ar ajunge în Croația, la Podravka Koprivnica, acolo unde tocmai s-a transferat și portărița Yulia Dumanska, de la SCM Rm. Vâlcea.

Sursele noastre ne-au precizat că, la Koprivnica, Sorina va fi însoțită de mama ei, Mariana Târcă, aceasta urmând a fi numită antrenoare secundă. „Principal” va rămâne Zlatan Saracevic.

Se știe, Mariana Târcă a scris istorie, ca jucătoare, pentru Podravka, cucerind Liga Campionilor în 1996.

Formația din Koprivnica nu e calificată în mod direct pentru proxima ediție a Ligii Campionilor, astfel că a solicitat un wild-card din partea EHF.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare