Sport

Corona Braşov şi-a luat portar canadian. Suspendat pentru că a împins un arbitru

Corona Braşov şi-a luat portar canadian. Deşi are portarii echipei naţionale, Patrik Polc şi Zoltan Toke având evoluţii excelente, oficialii Coronei Braşov au decis să aducă un portar străin, pe modelul Rylan Toth, deşi acesta a fost un fiasco total în sezonul trecut.

Astfel, Corona a anunţat pe Facebook transferul lui Alex Dubeau, un canadian de 29 de ani, care în sezonul trecut a evoluat în Marea Britanie, la Nottingham Panthers. A mai fost legitimat la Nürnberg Ice Tigers, în DEL, un campionat de top al Europei, echipă pentru care a avut însă doar 8 prezenţe.

În sezonul trecut, Dubeau a avut de ispăşit o suspendare de 5 meciuri pentru că a împins un arbitru în meciul pierdut de Nottingham Panthers cu Dundee Stars, 2-4.

Corona Braşov | MyTex.ro
Corona Braşov şi-a luat portar canadian. Suspendat pentru că a împins un arbitru 10

A mai avut un episod de furie tot la Nottingham, când crosa lui a avut de suferit. „Alex Dubeau: Erou sau pericol”, a titrat chasingthepuck.com.

„Sunt extrem de încântat să mă alătur Coronei Brașov. Am auzit lucruri grozave despre acest club, despre orașul Brașov și despre cât de plăcut este să locuiești aici. Sunt încântat să încep munca în septembrie! Vin la Brașov cu un singur scop și acela este să câștig! Ne vedem în curând”, a declarat Dubeau pentru pagina de Facebook Corona Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare