Sport

Corona Braşov transferă de la Miecurea Ciuc

Corona Braşov îşi depune serios candidatura la câştigarea Erste Liga. După ce a reuşit să păstreze jucătorii importanţi pe care s-a bazat în sezonul trecut şi a puctat la capitolul omogenitate, Corona a perfectat un transfer important la nivel de jucători autohtoni.

Tamas Farkas, jucător de echipa naţională, a lăsat-o pe Sport Club Miercurea Ciuc după 11 sezoane şi a semnat cu gruparea de la poalele Tâmpei.

Fundaşul de 31 de ani a jucat în 30 de meciuri pentru SC Miercurea Ciuc în sezonul trecut, reuşind 9 pase decisive. În Liga Naţinală a avut 32 de prezenţe, cu un gol şi 9 pase decisive.

Corona Braşov. Tamas Farkas, mesaj pentru fani

„Sunt fericit să fac parte din echipa Corona. Sunt foarte entuziasmat și foarte motivat să încep aici sezonul următor. Vreau să muncesc din greu și să dau tot ce pot în fiecare meci pentru a ajuta echipa. Sper că vom avea un sezon foarte reușit, așa că veniți și susțineți-ne pentru a câștiga împreună câteva titluri!”, a declarat Tamas Farkas pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

La cât costă însă biletele şi abonamentele…

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Corona Braşov transferă de la Miecurea Ciuc […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare