Sport

Corona Braşov şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin. EXCLUSIV. Ce spune antrenorul Laurenţiu Lică

Corona Braşov, campioana României, şi-a aflat în urmă cu câteva minute adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin.

Formaţia de la poalele Tâmpei se va duela cu OK Radnik Bijeljina (Bosnia). Prima manşă va avea loc între 17 şi 19 septembrie, în Bosnia, returul fiind programat o săptămână mai târziu, la Braşov.

„Deşi abia s-a tras, am început să strângem informaţii despre adversar. Momentan, nu ştim foarte multe, dar ne vom pune la punct. Ce pot spune este că Naţionala Bosniei este una foarte aprigă, luptătoare. Cu siguranţă, adversara noastră are în lot jucători autohtoni de calitate, dar şi străini importanţi”, a declarat pentru MyTEX antrenorul Laurenţiu Lică.

Tehnicianul a adăugat că lotul pentru sezonul viitor este complet: „Lotul este definitivat 100%. Am reuşit să aducem ce ne-am dorit şi am încercat să contruim o echipă mai puternică decât în sezonul precedent”.

Voleibaliştii de la Corona Braşov se vor reuni pe 1 august, iar pe 13 august vor merge la Cheile Grădiştei pentru un cantonament de 10 zile.

În acestă perioadă se lucrează şi pentru definitivarea programului de meciuri amicale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button