Sport

CORONA BRAȘOV. SCHIMBARE! UPDATE. Nou președinte la FRH / Primarul Coliban ar fi decis cu cine va vota clubul municipalității la alegerile pentru președinția FRH…

  • frh_3.jpg
  • allen-coliban4.jpeg
  • dedu_11.jpg

UPDATE. Constantin Din este noul președinte al Federației Române de Handbal, după ce l-a învins în turul al doilea de scrutin pe Alexandru Dedu. Din a obținut 157 de voturi, spre deosebire de Dedu, care a primit 66.

Constantin Din a declarat după câștigarea alegerilor: „Cred că va trebui să facem o analiză foarte atentă și să încercăm să îmbunătățim statutul FRH. Am constatat în această perioadă că actualul statut are foarte multe lacune. A fost o perioadă foarte dificilă, mă bucur că s-a terminat așa. Este o zi foarte frumoasă, vă spun că iubesc din toată inima handbalul românesc. În momentul în care am avut meciul de retragere, ultimul meci internațional, am simțit aceleași sentimente ca și azi. În toată campania electorală am fost optimist, de fiecare dată când am plecat într-un proiect mi-am făcut o evaluare corectă, am fost încrezător în această victorie”.
 
La rândul său, Alexandru Dedu a declarat: „Nu mă așteptam la un asemenea rezultat. Nimănui nu-i place să piardă, dar în momentul acesta simt multă ușurare. Federația Română de Handbal este grea și te consumă, dar… Dacă stăm și ne gândim, este o reacție relativ normală (vizavi de numărul mai mic de voturi în turul 2 – n.r.). După primul tur mă așteptam”.

…………………………………………………………………………………………………..

Mâine sunt alegeri la Federația Română de Handbal, iar actualul președinte, Alexandru Dedu (foto 2), contestat de mulți, este în pericol să-și piardă funcția.

Din informațiile noastre, primite pe surse, Alexandru Dedu a trecut pe la Brașov zilele trecute, având o întâlnire (și) cu primarul Allen Coliban (foto 1).

În urma a ceea ce s-a discutat (ce s-o fi promis?!…), primarul USR l-ar fi delegat pe Mircea Cucuian, șeful secției de handbal de la Corona Brașov, să-l voteze pe Alexandru Dedu pentru un nou mandat în fruntea FRH.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare