Sport

Corona Brașov, REZULTAT IMPORTANT! UPDATE. Declarația lui Alin Bondar…

 

Astăzi, echipa feminină de handbal Corona Brașov a câștigat partida susținută pe teren propriu cu CSM Galați, una din principalele contracandidate la promovarea în Liga Națională, cu scorul de 30-25 (12-10).

La final, jucătoarele pregătite de Alin Bondar au făcut hora bucuriei pe teren.

Astfel, după 7 meciuri disputate, Corona Brașov ocupă locul 2 în prima serie a Diviziei A, cu 16 puncte acumulate și un golaveraj + 52. Lider este Unirea Slobozia, cu 19 puncte.

Marcatoarea principală a Coronei a fost, din nou, Ana-Maria Vacariu, cu 14 goluri, secondată îndeaproape de Patricia Moraru, jucătoare aflată într-o formă de zile mari, cu 9 reușite. 

Una dintre evidențiatele meciului a fost, fără îndoială, portărița Diana Diaconu, care a reușit să apere nenumărate aruncări.

„Este primul joc în care echipa a fost un grup și în care fetele au luptat până în final. Am câștigat 3 puncte importante cu singura echipă neînvinsă din seria noastră. Drumul este lung însă, nu am trecut decât un hop, iar punctele pierdute la Piatra Neamț sau cu Constanța, acasă, încă atârnă greu în economia campionatului”, a declarat Alin Bondar la finalul disputei.

Următorul joc al Coronei va avea loc la București, pe terenul celor de la Șc. 181 SSP București, duminică, 14 noiembrie. Meciul va conta pentru etapa a 9-a a Diviziei A. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare