Sport

Corona Brașov – la o victorie de Liga Națională / Succes la scor astăzi

Corona Brașov a câștigat clar partida de astăzi cu Universitatea Cluj din cadrul turneului de promovare în Liga Națională de handbal feminin organizat la Sala Sporturilor „D.P. Colibași”.

„Galben-albastrele s-au impus cu scorul de 33-21 (16-9). Doar începutul meciului a fost echilibrat. De la 2-2, elevele antrenorului Alin Bondar s-au descătușat realmente, în fața unui adversar, să recunoaștem, mult sub nivelul brașovencelor.

Corona Brașov se va confrunta mâine cu Activ Ploiești, învingătoarea din această dispută urmând a evolua în sezonul viitor în primul eșalon. Formația prahoveană a trecut astăzi la limită, 24-23, de Unirea Slobozia.

Partida Corona Brașov – Activ Ploiești va începe la ora 19.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Vasile pop
11 luni în urmă

(Fantoma)Dedu de la Opera. A tras sforile dom’ preș… Întâi a dat 12500 de euro pentru organizarea turneului la Brașov și apoi sa joace cu Clujul lui Cucuian…oare întâmplător? Iar echipele participante nu știu regulamentul,turneul trebuia organizat pe teren neutru…… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare