Sport

Corona Braşov, recital pe terenul campioanei. Braşovul, spre un nou titlu în România

Corona Braşov, recital pe terenul campioanei. După hochei pe gheaţă, Corona Braşov e pe cale să cucerească titlul naţional într-un alt sport de echipă. În finala Diviziei A1 la volei masculin, Corona a început entuziasmant şi s-a impus pe terenul campioanei ultimelor 5 sezoane, Arcada Galaţi.

Băieţii antrenaţi de Laurenţiu Lică au câştigat cu 3-2, pe seturi 25-16, 19-25, 25-17, 20-25, 15-12, şi conduc cu 1-0 în seria ce se decide în sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

„Am gestionat mai bine finalul de meci. Deja este un clişeu, dar detaliile fac diferenţa în astfel de partide. S-a văzut în toate seturile că la acest nivel, dacă pierzi contactul cu adversarul nu mai ai şanse. Mă bucur că am reuşit să concretizăm avantajul pe care l-am construit în setul 5. Nu e uşor să faci faţă campioanei ultimelor 5 sezoane pe terenul ei. Băieţii merită toate aplauzele. Mai avem însă de muncit. Mâine o luăm de la capăt”, a declarat, la TVR Sport, antrenorul Coronei, Laurenţiu Lică.

De partea cealaltă, braşoveanul Sergiu Stancu, tehnicianul gălăţenilor, a menţionat, tot la TVR Sport: „Un meci slab al nostru. Echipa mai bună a câştigat această partidă. Cand nu faci bine lucrurile simple, nu ai cum să câştigi. Am greşit mult şi am plătit scump. Noi am evoluat sub aşteptări, sub ce ne dorim şi sub ce putem juca. Această finală se va duce probabil în meciul decisiv, e abia începutul. Mâine e o altă partidă, grea şi foarte importantă pentru noi”.

Meciul 2 va avea loc mâine seară de la ora 20.00, tot la Galaţi.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare