Sport

Corona Brașov – punctaj maxim după trei etape

 

Într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov a dispus pe teren propriu de Universitatea Cluj, scor 30-23 (16-12).

A fost o partidă în care nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei, chiar dacă, mai ales în prima repriză, unele inexactități de pasare le-au pus pe clujence pe contraatac, la acest capitol excelând, de partea oaspetelor, brașoveanca Ana Maria Berbece, transferată la Cluj din acest sezon.

De partea cealaltă, antrenorul Coronei, Costică Buceschi a avut și de data aceasta meritul de a oferi minute cât mai multor jucătoare, rulând, practic, întreg lotul de pe foaia de joc, inclusiv tinerele Daciana Hossu, Sorina Târcă (folosită conducător de joc) și Daria Bucur, care avuseseră meci în Divizia A cu câteva ore înainte. Ca dovadă, pe lista marcatoarelor Coronei figurează nu mai puțin de 12 jucătoare.

Cu o apărare foarte activă,  agresivă, dispusă la efort și exactă în majoritatea timpului, care a reușit să blocheze  principalele pericole adverse – pivotul Roza Chintoan și centrul Ani Senocico – și cu doi portari (Ana Maria Mârcă Olariu și Daciana Hossu) care au avut câteva parade de efect, jucătoarele Brașovului nu au dat emoții spectatorilor nici atunci când au evoluat în dublă inferioritate numerică. În afară de portari, mențiuni pentru Bianca Tiron (un exemplu de determinare), Andreea Chiricuță (rapidă, exactă, bună și pe faza defensivă), Laura Popa și Teodora Bloj (ambele – contribuții majore în apărare, cu realizări și pe faza ofensivă)

Marcatoare pentru Corona: Chiricuță 4, Bloj 4, Buceschi 4 (1 din 7 m), Neagu 4 (2 din 7 m), Cozma 3, Tiron 3, Popa 2, Chiper 2, Tătar 1, Hotea 1, Tomescu 1, Tîrcă 1. 

Pentru „U” Cluj: Berbece 6, Dindiligan 6, Puiu 6, Ani-Senocico 4 (3 din 7 m), Vasiliu 1


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button