Sport

CORONA BRAȘOV. Probleme de lot înaintea meciului cu Roman. Andreea Pricopi, accidentare serioasă. „Încercăm să găsim soluții”

 

În condițiile în care sâmbătă va juca meciul tur cu BBM Bietigheim din turul al doilea preliminar al Cupei EHF la handbal feminin, Corona Brașov se va duela mâine, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu CSM Roman, într-o partidă în devans din etapa a șasea a Ligii Naționale.

După înfrângerea surprinzătoare de la Cisnădie, formația brașoveană ocupă poziția a treia a clasamentului, cu 12 p, la egalitate cu CSM București și la trei lungimi în spatele grupării Dunărea Brăila. De partea cealaltă CSM Roman a ratat startul de sezon, adunând doar opt puncte în primele cinci meciuri.

„Este un joc foarte dificil. La noi a fost o situație bizară în ultima perioadă, multe fete fiind plecate la loturile naționale. Nu am avut portari. Au fost unele probleme în pregătirea din săptămâna premergătoare acestui meci. Avem și accidentarea Andreei Pricopi. Se pare că e ceva mai grav la umăr, chiar la brațul de aruncare. Încercăm să găsim soluții. Avem nevoie de o evoluție foarte bună pentru a putea spera la o victorie în fața propriilor fani, care așteaptă să câștigăm cele trei puncte. Nu cred că CSM Roman este mai slabă decât în sezonul trecut. Au completat lotul cu puține jucătoare, dar au adus handbaliste de valoare. Luciana Marin are un potențial mare. Apoi, sunt multe fete care joacă de mult timp împreună, iar acest lucru se vede. Stoleru trece printr-o periodă fastă, iar linia de nouă metri a adversarelor este una puternică. Trebuie să fim pregătite pentru a le stopa”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button