Sport

CORONA BRAȘOV. Primele contracte semnate pentru sezonul viitor! Revine pe teren Ana Maria Berbece!

  • berbece_7.jpg

După încheierea Diviziei A la handbal feminin, Corona Brașov a demarat discuțiile cu jucătoarele în vederea stabilirii echipei pentru sezonul următor. 

Raissa Marin, Flavia Munteanu și Diana Golanu sunt primele handbaliste care au semnat pentru a reprezenta Corona în Divizia A, în sezonul 2022-2023. 

Alte cinci jucătoare au contracte în vigoare pentru sezonul 2022-2023: 

Extrema stânga Alexandra Dumitrașcu, în vârstă de 19 ani, care a evoluat înainte de Corona Brașov la echipele de junioare de la CSM București, SCM Gloria Buzău și HCM Buzău. Face parte din lotul național de tineret.

Extrema stânga Cristina Iordachi, în vârstă de 19 ani, o jucătoare crescută la Corona Brașov, de două ori campioană națională cu echipele de junioare ale Coronei. 

Interul stânga Medeea Iordan, în vârstă de 17 ani, una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale Coronei. Ea a participat anul trecut la Campionatul European de junioare U17 din Muntenegru, însă, din păcate, ulterior a ratat sezonul 2021-2022, din cauza unei accidentări. 

Pivotul Bianca Voica, în vârstă de 19 ani, transferată în sezonul anterior de la CSM București. Este componentă a lotului național de tineret.

Extrema dreaptă Ana Maria Berbece (foto), în vârstă de 22 de ani, a ratat sezonul 2021-2022, din cauza unei accidentări, însă va reveni pe teren în acest sezon. Este una dintre cele mai valoroase jucătoare ale Coronei, ea făcând parte în trecut din echipa națională de senioare.  

Discuțiile cu celelalte jucătoare continuă, a informat conducerea CSM Corona Brașov. 

CITEȘTE ȘI: Plecare importantă de la CORONA BRAȘOV!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare