Sport

CORONA BRAȘOV. Primarul solicită o mulțime de bani în plus pentru Dedu, colaboratorii săi și noile sporturi!

Va aproba Consiliul Local?

În cadrul ședinței Consiliului Local de mâine, 20 septembrie, punctul 23 al ordinii de zi prevede: „Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statului de funcţii şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Clubului Sportiv Municipal Corona Braşov – instituţie publică aflată sub autoritatea Consiliului Local Braşov. Iniţiator: Primarul Municipiului Braşov”.

S-a auzit că suma în plus cerută până la finele anului pentru bugetul Coronei Brașov este – atenție! – de 1.450.000 de lei.

Asta după ce Alexandru Dedu fusese prezentat de joi ca manager sportiv general al Coronei Brașov, având un contract de activitate sportivă cu un salariu lunar de 5.000 de euro, în condițiile în care directorul CSM-ului, șeful cel mare – cum ar veni, câștigă maxim 7.000 de lei pe lună – CORONA BRAȘOV. Alexandru Dedu a recunoscut că ia 5.000 de euro/lună, dar… & CORONA BRAȘOV. EXCLUSIVITATE! Dialogul dintre primarul Coliban și ex-directorul Miclăuș (AUDIO)… Bondar și Cucuian, „mărul discordiei”.

Mulți iubitori de sport din Brașov se întreabă dacă, într-adevăr, merită Alexandru Dedu o asemenea retribuție și dacă chiar este nevoie și de doi manageri sportivi „adjuncți”, unul responsabil pentru sporturile de vară (Iulian Stamate), celălalt pentru disciplinele de iarnă (Bogdan Pelin), în condițiile în care secțiile din cadrul clubului susținut din banii Municipalității au prevăzute în schema de personal și câte un coordonator, un director tehnic, un team-manager, iar unele și un manager sportiv. O „stufoșenie” în care ar trebui să apară și alți foști colaboratori ai lui Dedu de la FRH – la marketing, de pildă…

Apoi, anunțatele noi secții sportive ale Coronei, de volei, masculin și feminin, baschet, gimnastică, lupte, tir sportiv, nu vor putea fi afiliate la federațiile de specialitate până când CIS-ul grupării nu e modificat, să le cuprindă și pe acestea. Și, atenție, orice secție nou-înființată are nevoie de aprobarea CL.

close

volume_off

Prin urmare, dacă onor Consiliul Local nu va aproba punctul 23 de pe ordinea de zi – și sunt șanse mari după cum se vehiculează (totul se învârte în jurul deciziei PNL) – Alexandru Dedu și-a prezentat ambițioasele-i proiecte degeaba.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] este că nivelul Ligii 1 de baschet masculin este unul modest, iar tot ce spune Alexandru Dedu nu are acoperire. Cu 2 străini, care oricum vor fi aduşi la echipă, plus jucători de la […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare