Sport

CORONA BRAȘOV, peste liderul campionatului la meciuri directe!

  • coronahandbal_6.png

Corona Brașov a învins pentru a doua oară liderul Diviziei A – seria A la handbal feminin, CSM Galați, de această dată în deplasare, scor 25-21.

A fost un meci al orgoliilor, iar brașovencele, susținute și de fanii prezenți la duel, au dat pe teren tot ceea ce au avut mai bun. 

Alin Bondar, antrenorul principal al Coronei, a declarat la finalul disputei: „Felicitări întregii echipe (jucătoare, staff, administrativ, suporteri)! Este victoria tuturor. Astăzi am fost un grup care a simțit la fel pe tot parcursul jocului. Din păcate, un grup nu se construiește peste noapte și doar timpul poate aduce această unitate. Jocul acesta a fost controlat din primul minut până în ultima secundă de echipa noastră. O să luptăm până la capăt!”. 

Pentru Corona au marcat: Valentina Soreanu 1 gol, Carla Lăcătuș 2, Patricia Moraru 8, Ana Maria Vacariu 3, Elena Voica 3, Alexandra Dumitrașcu 4 și Patricia Vizitiu 4. 

Corona are acum 46 de puncte din 18 partide (2 înfrângeri, 1 egal), la egalitate cu CSM Unirea Slobozia (2 înfrângeri, 1 egal). CSM Galați are 42 de puncte din 16 partide, cu două meciuri pierdute în fața Coronei Brașov. 

Următorul joc al Coronei va avea loc la Brașov, pe teren propriu, cu ACS ȘC. 181 SSP București, joi, 14 aprilie, ora 12.00. Meciul va conta pentru etapa a 22-a a Diviziei A.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare