Sport

Corona Brașov – parada victoriei cu autobuzul supraetajat / De la Patinoarul Olimpic, în Piața Sfatului

Corona Brașov – parada victoriei.

Echipa de hochei seniori de la Corona Brașov vor prezenta, astăzi, trofeul Erste Liga și Cupa României într-un tur al orașului în autobuzul turistic supraetajat.

Autobuzul va pleca de la Patinoarul Olimpic și după un tur în zona centrală a orașului, va opri în Piața Sfatului. Acolo, echipa de hochei vor prezenta trofeul Erste Liga și Cupa României brașovenilor, în semn de respect pentru sprijinul acordat de comunitatea brașoveană hocheiului!

Corona Brașov - parada victoriei | MyTex.ro
Corona Brașov - parada victoriei cu autobuzul supraetajat / De la Patinoarul Olimpic, în Piața Sfatului 10

Corona Brașov – parada victoriei

„Este un moment istoric, Corona Brașov câștigând pentru prima dată trofeul Erste Liga! Este un moment istoric pe care niciun iubitor al sportului nu trebuie să îl rateze. Îi așteptăm pe toți brașovenii în Piața Sfatului la ora 21.00 pentru a asista la un moment unic al Brașovului!”, au anunțat cei de la Corona Brașov.

Apoi, după acest eveniment, „lupii” trebuie să se concentreze doar la finala Campionatului Național – Detalii, AICI – pentru a realiza tripla unui sezon de vis.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare