Sport

Corona Braşov, „on fire”. Urmează lupta pentru primul trofeu al sezonului

Corona Braşov a încheiat cu o victorie seria de şase meciuri jucate la Patinoarul Olimpic în Erste Liga. Aseară, „lupii” au învins-o cu 6-4 pe DVTK, golurile lor fiind marcate de Schaber 2, Cornet, VanWormer, Blackwater şi Valchar.

Corona Braşov a terminat seria de şase partide de la Patinoarul Olimpic cu 5 victorii şi o înfrângere în prelungiri, cu Ujpest, meci în care a avut doi adversari importanţi în plus, „fluieraşii” Attila Andre şi Barna Borsos.

Cu 61 de puncte, Corona Braşov a urcat pe locul 2 în clasament, la două lungimi în spatele liderului Ferencvaros, maghiarii având un meci mai puţin disputat. Pe 3 e Budapest Akademia, tot cu 61 p şi un joc în minus faţă de „lupi”.

„Atacul nostru funcţionează. Înscriem mult şi asta e bine, dar nu atacul câştigă campionate, apărarea o face. Suntem acolo unde trebuie să fim şi mergem înainte”, a declarat la final antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Brasov.

În Erste Liga, formaţia noastră se va întoarce la începutul lunii februarie, când va avea ultima deplasare din sezonul regulat, urmând să se dueleze cu DEAC (1 februarie), DVTK (2 februarie) şi Budapest Akademia (4 februarie).

Până atunci, Corona Braşov va avea două meciuri în Liga Naţională cu Sapienţia U23, mâine şi miercuri.

Apoi, „lupii” vor încerca să aducă primul trofeu al sezonului la Braşov. În week-end, la Gheorgheni va avea loc Cupa României. În semifinale, Corona se va duela, vineri, cu Steaua Bucureşti, în timp ce ACSH Gheorgheni o va întâlni pe CSHC Fenestela 68.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare