Sport

Corona Brașov – o șansă în plus

Corona Brașov – o șansă în plus.

Dacă echipa „galben-albastră” nu va promova nici în acest an în Liga Națională de handbal feminin, atunci, indiferent de culoarea politică, toți conducătorii clubului susținut en-gros de Primăria Brașov ar trebui să-și prezinte demisia de onoare.

Corona Brașov – o șansă în plus. Federația Română de Handbal a decis ca turneul de promovare în Liga Națională să se desfășoare în Sala Sporturilor „D. P. Colibași” din Brașov în perioada 11-14 mai.

Vor juca primele două formații clasate din cele trei grupe de Divizia A, plus două echipe de pe locurile 3 cu liniile de clasament cele mai bune. Pe lângă Corona (câștigătoarea grupei B), favorite la promovare sunt CSU Știința București, care s-a impus în grupa A, și CSM Deva, învingătoarea din grupa C.

Primele două clasate la acest turneu vor activa în Liga Națională în sezonul viitor. Apoi, echipele de pe locurile 3 și 4 vor susține meciuri de baraj pentru promovare cu codașe din primul eșalon.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button