Sport

Corona Braşov, nici o şansă cu SCM Craiova. Scaunul lui Bondar nu se clatină

Corona Braşov a pierdut clar, 27-32 (13-17), confruntarea cu SCM Craiova, din etapa a 8-a a Ligii Naţionale la handbal feminin.

Într-o sală mai mult goală decât populată graţie ideilor năstruşnice ale celor din conducere în ceea ce priveşte preţurile biletelor şi abonamentelor, formaţia braşoveană nu a avut nici o şansă în duelul cu oltencele. Echipa suferă la toate capitolele, dar se pare că scaunul antrenorului Alin Bondar nu se clatină.

Corona Braşov are în acest sezon trei victorii. Prima cu Rapid, pe când bucureştencele luptau din răsputeri să scape de antrenorul Kim Rasmussen şi nu jucau nimic. Apoi, una chinuită cu modesta Ştiinţa Bucureşti, care are înfrângeri pe linie până acum. A treia, cu o altă grupare care va merge probabil în eşalonul secund la finalul sezonului. În rest, nici un punct din dueluri cu alte codaşe, Baia Mare sau Tg. Jiu. În meciurile cu Buzău sau CSM Bucureşti nu erau aşteptări.

Din fericire pentru el, antrenorul Alin Bondar nu pare ameninţat, deşi rezultatele spun altceva. Tehnicianul consideră că nu sunt multe de schimbat şi că „trebuie să să mergem înainte şi să facem mai mult”.

Practic, gândirea actualei conduceri a clubului, care nici nu este în stare să atragă fonduri din mediul privat, este una falimentară. Deşi bugetul primit de la braşoveni este unul considerabil, sunt multe echipe mediocre, care nu au cum să facă performanţă. Speranţele pentru trofee la finalul sezonului stau în formaţia de hochei. În rest, timpul trece, leafa merge…

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare