Sport

CORONA BRAȘOV. NEPĂSAREA Primăriei privind secția de schi! Situația de la celelalte discipline sportive… Noi DEZVĂLUIRI ale fostului director Radu Miclăuș

  • salomoncaill.jpg
 

După ce a făcut o serie de dezvăluiri grave privitoare la secțiile de handbal și hochei de la CSM Corona Brașov, fostul director Radu Miclăuș a caracterizat, succint, situația de la celelalte secții ale grupării sportive susținute cu bani de la Primărie, în ordine alfabetică.

Natația, „unde avem grupe de copii și juniori cu mare potențial și care și-au îndeplinit în mod constant obiectivele. Sportiva Alexandra Dobrin a obținut rezultate foarte bune la competițiile naționale de seniori și câteva performanțe decente la diverse competiții internaționale. Colectivul tehnic condus de Alina Hristov este unul foarte competent, care depune multă muncă și pasiune”.

Patinajul artistic „l-am găsit ignorat total, cu un buget inexistent, inclusiv echipamentul promis de conducerile anterioare nu a fost achiziționat niciodată. Stagiile de pregătire și participarea la competiții se făceau în limita banilor părinților. Am rezolvat problema bugetului, ceea ce a dus automat la participarea la stagii de pregătire și competiții, la care au contribuit și părinții, dar în completare. Au apărut și rezultatele, s-a înmulțit numărul sportivilor, aceasta datorită Simonei Pungă, o antrenoare de mare valoare, care depune imense eforturi, suflet și pasiune în munca pe care o prestează”.

Patinajul viteza „este secția care a dat o reprezentantă, Mihaela Hogaș, la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2022. Acest lucru a fost posibil datorită celui mai profesionist și bine pregătit antrenor din întregul club Corona, anume Bogdan Stanescu. Atât Mihaela, cât și alți sportivi ai secției sunt multipli campioni naționali și cu rezultate decente la competițiile internaționale. Cu o susținere continuă din toate punctele de vedere la aceasta secție, se pot obține rezultate foarte bune”.

Polo „este o secție cu sportivi exclusiv juniori, ca urmare ale unor evenimente dubioase petrecute în 2019 (voi dezvolta puțin subiectul în alt capitol). Secția, deși nu și-a îndeplinit în totalitate obiectivele, are un bun potențial și un colectiv tehnic decent. La Campionatele Naționale, echipele au suferit mult, din cauza unor indivizi din federație, care, îndepărtați fiind de la club din motive obiective, au făcut tot ce le-a stat în putere să-i creeze greutăți Coronei. Printre altele, am aflat că, pentru a se asigura trecerea normelor de control, părinții erau rugați să contribuie cu sume de bani pentru a fi date oficialilor de la federație”.

Schiul, „datorită condițiilor geografice în care se găsește, Brasovul ar trebui să peformeze la cel mai înalt nivel. Clubul are, de asemenea, un colectiv tehnic foarte bun și sportivi de perspectivă sau consacrați (Ania Caill – foto), participantă în concursuri de Cupă Mondial. Ar fi participat și la Jocurile Olimpice, dacă nu ar fi existat deciziile total ilegale ale federației de specialitate, care, din motive numai de ea știute, a făcut tot posibilul să stopeze participarea sa la acest mare eveniment. Secția de schi nu se poate dezvolta mai mult în acest moment, din cauza totalei lipse de interes a Primăriei în a ajuta logistic schiul. Aici mă refer la introducerea de skipass-uri pe sezon, acordarea de intrare cu prioritate între anumite ore pe pârtii în Poiana Brașov, amenajarea unei pârtii pentru antrenament exclusiv, aprobarea amplasării de reclame pe pârtii, care nu pot provoca accidente, și pe clădiri aparținând domeniului schiabil și Salvamontului. Din cauza nepăsării Primăriei referitor la reclame, secția de schi a pierdut contracte de sponsorizare în valoare de zeci de mii de euro. Au fost făcute numeroase demersuri pe întreaga perioadă de iarnă către primar și Primărie pentru a rezolva problemele prezentate mai sus, dar aceștia nu au făcut absolut nimic în aceasta privință, iar sportivii clubului se antrenează în condiții foarte dificile, cu sume de bani plătite pe skipass-uri costisitoare și fară a putea beneficia de sponsorii atât de necesari. Este mai mult decât ridicol cum primarul ignoră aceste minime cerințe pentru a putea dezvolta secția de schi”.

Scrima „este o secție cu sportivi juniori condusă profesionist de către Matei Piukovici și beneficiind de un colectiv tehnic bun, având și un antrenor de lot național, Robert Rigo. Secția și-a îndeplinit obiectivele propuse și, cu un sprijin constant, poate să producă sportivi de valoare”.

Va urma 

CITEȘTE ȘI: CORONA BRAȘOV. DEZVĂLUIRILE ex-directorului Radu Miclăuș referitoare la secția de hochei! Cu Emilian Cernica în prim-plan…

CORONA BRAȘOV. Contracte și transferuri… „AVENTURILE” fostului director Radu Miclăuș (VI)

CORONA BRAȘOV. CE PRESIUNI de la Primărie!… Allen Coliban NU ȘTIA cine este Mica Brădeanu! „AVENTURILE” fostului director Radu Miclăuș (V)

CORONA BRAȘOV. De ce primarul Coliban mizează pe duo-ul Bondar-Cucuian?!… „AVENTURILE” fostului director Radu Miclăuș (IV)

CORONA BRAȘOV. A pus „tunurile” pe protejații primarului Coliban de la secția de handbal… „AVENTURILE” fostului director Radu Miclăuș (III)

CORONA BRAȘOV. GRAVE NEREGULI semnalate! „AVENTURILE” fostului director Radu Miclăuș (II)

CORONA BRAȘOV – UPDATE. „AVENTURILE” fostului director Radu Miclăuș (I)… Ce a spus privitor la primarul Coliban?! / Șef de la Termoficare!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare