Sport

Corona Braşov, momentul adevărului pentru voleibaliste

Corona Braşov. Dacă echipa de handbal feminin a clubului Corona Braşov îşi joacă promovarea în Liga Naţionala la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, formaţia de volei feminin se va lupta, în aceeaşi perioadă, 12-14 mai, pentru accederea în primul eşalon la Sala Metrom.

Patru echipe vor participa la turneul de la Braşov, Corona, CSU Tg. Mureş, CSM Constanţa şi CSU Galaţi. Se va juca fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând să meargă în eşalonul de elită.

„Dăm tot ce putem la antrenamente, tragem de noi să iasă totul bine. Încercăm să ne încurajăm. Am evoluat ca echipă faţă de începtul campionatului. Atmosfera este foarte bună şi asta se vede şi în meciuri”, a declarat Ariana Bocșa pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

Corona Braşov. „Va fi extraordinar. Nu am cuvinte să spun cât de bine e că jucăm acasă turneul final şi că vom avea fanii alături de noi. Publicul va fi jucătorul în plus care ne va ajuta. Abia aşteptăm acest turneu”, a spus şi căpitanul echipe, Daphine Correa.

În fine, junioara Taina Florea a menţionat: „A fost un an greu şi mă bucur că am reuşit să facem faţă. A fost o perioadă intensă şi la antrenamente s-a simţit presiunea. Ca la orice meci sunt emoţii, dar sunt unele consctructive, care ajută”.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare